Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σ ένα κακό τερέν με συνεχή βροχή και με μισή ώρα καθυστέρηση, ο ΑΕΤΟΣ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με λάθος έξοδο του γκολκίπερ του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΥ. 10' πριν λήξει το μάτς πέτυχε και 2ο γκολ,το γκόλ του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΥ ο Πρίφτης στο 89'. Καλύτερος ο ΑΕΤΟΣ πιο δεμένη ομάδα.


Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου ο ΑΓ.ΑΝΤΩΝΗΣ γάζωσε με 8 γκολ τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ 3 γκολ ο Δεσποτόπουλος 2 ο Ρότσιος1 ο Κωσταντινίδης 2 ο Σπανός.




Σκληρό παιχνίδι-δυνατό,κατάφερε να προηγηθεί ο ΔΗΜΟΣ της ΔΥΝΑΜΟ. Πέναλτι στο 65' για τη ΔΥΝΑΜΟ σουτάρει ο Ιακωβίδης αποκρούει ο Μπερνίτσας. Και ενώ το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος στο 78' ο Ιακωβίδης πήρε το αίμα του πίσω ισοφαρίζοντας τον αγώνα 1-1



Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να προηγηθεί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με 2-0 και μετά οι παίχτες του έγιναν "αρειανοί" UFO. Πλήρης ανατροπή 5-2 ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με γκόλ του Φαϊτάκη-Κότσαλου-Χατζησάββα-Αποστολόπουλο-Κωκοτσάκη.



 Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με σούπερ στάρ τον αρχηγό του Μπουρδάκη,κατάφερε να προηγηθεί στο 28' με μακρινό πλασέ. Η ΑΣΤΡΑΠΗ δυνάμωσε και στο 78' έκανε το 1-1 και ενώ όλοι περίμενα οτι θα λήξει Χ ο αγώνας μια γκάφα στην άμυνα ο Μπουρδάκης κατάφερε να κάνει το 2-1 για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ.




Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ πρίν απο τον αγώνα έκανε τρισάγιο και ευχέλαιο στο διπλανό εκκλησάκι απο το γήπεδο και οι ευχές έπιασαν τόπο. 2-0 τον ΛΟΦΟ πολύ καλός ο ΑΓΙΟΣ δεμένος στην άμυνα με την επιστροφή του Βασίλη (αρχηγού) φωνάζει για πέναλτι που δεν του δώθηκε  

Δεν υπάρχουν σχόλια: