Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013


   


ΒΟΜΒΕΣ-ΕΚΡΗΞΕΙΣ στο ΑΛΣΟΣ με θύματα ΑΤΡΟΜΗΤΟ και ΠΟΑΛ



Μετά απο 13 αγωνιστικές ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έκανε την πρώτη του ήττα. Καλά στημένη η ομάδα του ΠΑΟΠ στον αγωνιστικό χώρο με σταθερή άμυνα και σωστό κέντρο και φωτιά επίθεση μπόρεσε και κυριάρχησε στο γήπεδο. Με λάθη οι τερματοφύλακες του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ που χάρισαν 2 γκολ στον αντίπαλο. Τα γκόλ του ΠΑΟΠ Λακουμέντας-Ντίνος-Κηπουρός-Τασιούλης. Το γκόλ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ο Χατζησάββας

Ο ΠΟΑΛ πίστευε ότι θα κάνει περίπατο με τον τελευταίο στη βαθμολογία ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ όμως το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ απεδείχθη γεράκι και στο 90' έκανε το 1-2 αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον ΠΟΑΛ. Αξιον απορείας ήτο ότι παίχτης απο την ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες για 30' διότι δεν ήθελε να φορέσει επικαλαμίδες. Βγήκε έξω λέγοντας ότι ο διαιτητής είναι ο 12ος παίχτης του ΠΟΑΛ. Τα γκόλ του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ο διακριθείς Κουγιουμτζής και ο Σατίδης.

-------------------------------------------

ΠΑΟΚ και ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ έμειναν στο 1-1 σ ένα κακό παιχνίδι λόγω ανέμου. Αν και έιχε τον άνεμο στο Α ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το βοηθό άνεμο και σε αντεπίθεση βρέθηκε να χάνει κιόλας. Στο Β με κόντρα άνεμο έκανε το 1-1. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι απο τον Πολύδωρα. Το γκόλ του ΠΑΟΚ ο Δημητσάντος το γκόλ του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ο Ρομπέρτο. 


-------------------------------------------

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
 Αν και βρέθηκε να χάνει 3-0 ο ΟΛΕΘΡΟΣ απο τον ΚΟΡΟΙΒΟ βρήκε την δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει τι μάτς και να γίνει θρίλερ. 3-4 απο 3-0 τα γκόλ του ΟΛΕΘΡΟΥ Μπράβος-Καρατζάς-Τσακαλάκης-Ρασίντ.



-------------------------------------------

O ΑΝΕΜΟΣ φύσηξε τόσο δυνατά που έκαν τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ να σκύψει το κεφάλι και να περιμένει να κοπάσει ο ΑΝΕΜΟΣ. Νωρίς μόλις στο 2' προηγήθηκε με τον Σπάλα και στο 6' να γίνει το 2-0 με αυτογκόλ. Ακολούθως ο Κούμουλος να κάνει το 3-0 και να ρίξει παραβάν ο Κουκολέτσος με το 4-0. 



-------------------------------------------

Ο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΣ με σβηστές μηχανές στο ρελαντί τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που έχει χτυπηθεί απο τον ιό των καρτών και των τραυματισμών. Ο Πισιμίσης το 1-0 ο Αρης Άρτας το 2-0 ο Πρίφτης το 3-0 και ο Γρίβας το 4-0

-------------------------------------------

Μόνος του σηκώνεται μόνος του κάθεται μόνος του θυμώνει μόνος του παλεύει μόνος του ψάχνει μόνος του φωνάζει μόνος του χτυπιέται μόνος του χαίρεται. Ολα μόνος του τα κάνει. Χαρά στο κουράγιο σου. Κώουτς-Πρόεδρε-Παίχτη-Μάνατζερ-Γιατρέ-Διερμηνέα-Φίλαθλε. Εύγε σου!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: