Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

SEXY ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΈΞΕΙ 

Sexy και όποιος αντέξει το βράδυ του Σαββάτου στον ήφαιστο. Στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΘΗΣΕΑΣ 3-2
Αει γ.... ο ένας, όχι εγώ εσύ να πας να γ...... Έφταιγαν βέβαια και τα θεία που τα γα.... Έφταιγε βέβαια και ο επόπτης που τον γα.... κι αυτόν. Όλα αυτά έγινα μια ωραία ανθοδέσμη με 4 κόκκινες. Άχ αυτή η τεστοστερόνη, δεν βρίσκουν καμιά γυναίκα να ξεσπάσουν ή μήπως υπάρχει τόσο πολύ περίσσεμα. Τα γκόλ για τον ΠΑΟΚ Θεοδωρακόπουλος, Αντρέας 2 ο Παρασκευής απο φάουλ στα 40m χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ.
==============================
Πλούσιο θέαμα στο μάτς ΛΟΦΟΣ-ΔΗΜΟΣ 6-3 μόλις 3-0 στο 20' με γκόλ 2 του Μαρτσέλου και ένα του Μπούση στο 2ο ημίχρονο 3ο γκόλ ο Μαρτσέλο και άλλο ο Μπούσης με πέναλτι το 6ο ο Μαντάς. Απο τον ΔΗΜΟ Σολδάτος, Σταυρόπουλος, Μάρκου.
==============================
Ο ΑΡΗΣ αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-0 με γκόλ του Τσίνη, του Σταθάκη και του Κάρου Γ. έκανε κοιλιά και ο ΟΛΥΜΠΟΣ με γκόλ του Δήμα 1 και του Πιτσικάλη 2 να απειλήσει  τον ΑΡΗ. Ο Κάρος Γ. έδωσε την νίκη 4-3.
==============================
Καλός ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ είχε και τερματοφύλακα που έπιανε τα άπιαστα μέχρι τα χειροκροτήματα των αντιπάλων δέχτηκε. Η ΑΡΓΩ κατάφερε να προηγηθεί 1-0. Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ εγκλωβίστηκε στην φιλοσοφία "όλοι να παίξουν" και καλά κάνει όμως και το σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη δεν γίνεται, μοιραίως υπέκυψε και έχασε 2-0.
==============================

Δεν υπάρχουν σχόλια: