Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ !!!!!!!!

Μόλις 2' έπαιξαν ΟΛΕΘΡΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Οδύνη και θλίψη για το παιδί που έρχεται να ξεσκάσει να το ευχαριστηθεί για 90' και ξαφνικά να βρεθεί στο νοσοκομείο. Θλίψη και περαστικά.
====================

Ο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΣ άντεξε 1 ημίχρονο με τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ φάνηκε κουρασμένος δεν είχε και αλλαγές αντιθέτως με τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ που έκανε 7 αλλαγές. Στο Β' απο 3 στημένες φάσεις με σέντρες του Λάιου κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με κεφαλιά του Τρογιάννου και μέχρι το 80' έφτασε να προηγείται με 5-0. Πέναλτι στο 90' ο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΣ αουτ.
====================
Πέναλτι στο 16' για τη ΚΥΘΝΟ με τον Πάνου άουτ η μπάλα όμως παρόλα τάυτα κατάφερε να προηγηθεί της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Πιο σοβαρή η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας έκανε εύκολα το 1-1 κέρδισε και πέναλτι 2-1 πάλευε η ΚΥΘΝΟΣ μήπως πάρει το Χ όμως στο τελευταίο 2'  με αντεπίθεση έγινε το 3-1 υπέρ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. 

                          
                                                                                                                 ΤΖΙΤΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: