Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ νόμιζε θα κάνει περίπατο με τον ΑΕΤΟ καλή επίθεση κακή άμυνα αν και βρέθηκε να κερδίζει 3-1 ο ΑΕΤΟΣ με συνεχής πρέσινκ και περισσότερο πάθος με γκόλ του Αναστασάκου, του Μαρτσέλου, του Λαγού Ν. του Μπούση και 2 του Φώτη κατάφερε να κάνει την ανατροπή 6-3. Δυνατό μάτς με δυνατές φάσεις ο Τζίμης τραυματίας για μερικά δευτερόλεπτα με αμνησία.
=========================
Μέχρι το 85' με φοβερό γκόλ απο 40 μ ο Παρασκευής έκανε τον ΠΑΟΚ να ονειρεύεται την νίκη. Όμως κάποιες αλλαγές αποδυνάμωσαν την ομάδα και η ΣΑΜΠΑΡΤΙΑΝ στάθηκε τυχερή κάνοντας το 1-1 στο 90' και στο 94' 1-2. Καλύτερο σημείο το Χ. ΠΑΟΚ-ΣΑΜΠΑΡΤΙΑΝ 1-2
=========================
Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ με γκόλ του Ρομπέρτο και του Μπασασίντα προηγήθηκε του ΔΗΜΟΥ 2-0 στο Β' έκανε κοιλιά και νόμιζε οτι το χει το μάτς όμως ο ΔΗΜΟΣ κατάφερε να πάρει το Χ λίγο πριν το τέλος. 
=========================
Διαφορά δυναμικότητας ο ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ αν και δεν είναι κακή ομάδα ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ βρήκε σε καλή μέρα τον ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑ του κανε και χουνέρια η μπάλα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 6 γκόλ έναντι ενός 2 ο Σαπλαούρας 2 ο Κεγιάς 1 ο Ψυχογιός 1 ο Σάνι. Ρεσιτάλ αιθαλομίχλης απο τον Μήτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=========================
Κακό παιχνίδι σε κακό γήπεδο. Θεωρητικά η ΑΡΓΩ το δικαιούνταν το μάτς όμως οι ΛΥΚΟΙ αντιστάθηκαν και κατάφεραν να πάρουν το Χ. ΑΡΓΩ-ΛΥΚΟΙ 0-0 

Δεν υπάρχουν σχόλια: